yonetim-header

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Canan Fisun ABAY ve Prof. Dr. Mehmet ERSAN hocalarımızın katılımı ile 28 Haziran 2018 tarihinde Gediz Deltası Sulak Alanı İzmir Kuş Cennetini ziyareti sonrasında Fakültemizin 30 yılı aşkın süredir başarıyla işlettiği Homa Dalyanında incelemelerde bulunmuştur. Özellikle Dalyan ziyareti sırasında sayın Rektör ve Rektör Yardımcılarımıza, Fakültemiz tarafından hazırlanan dalyanın geliştirilmesi ve korunmasına yönelik Kalkınma Bakanlığına sunduğumuz proje hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.

Üst yönetimimizin Fakültemize ve projelerimize yönelik göstermiş oldukları yakın ilgi ve destekten dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.